perjantai 20. toukokuuta 2011

And it's just another story caught up in another photograph I found

M: Moikka vaan. Mää oon tehnyt jotain ennentekemätöntä.. hehe! Siis itselle ennentekemätöntä. Kehitin vähän valokuvia :--) Miks ihmeessä en oo ennen, hä? Se on niin eri asia saada ne valokuvat omiin käsiin, kun että ne on siellä jossain tietsikan uumenissa. Kehittäkää valokuvia! Mulle ainaki tulee noita katellessa aina super hyvä mieli! Jeee.


Mun pikkuveli tuli tänään Hesasta kotiin Granlundin ja Koivun ja kenen vielä nimmarit ja kuvat ja kaikki kourassa. valehtelisin jos väittäisin etten ois vähän kade :P No just siisti, että se pääsi kuitenki tollasen kokemaan, ehkä se nautti siitä ihan vähän enemmän mitä mää oisin... (?) :D Mutta sain vähän tuliaisia lohdutukseksi. Oi voi.


Mitä te meinaatte viikonloppuna? Ite en kyllä yhtään mitään :--) Moik!

8 kommenttia:

 1. menen mummon siskon tykönä käymään! vitsin hyvä tyyppi olet, ko kuvia kehitit, valokuvat on yks maailman ihanimmista asioista! joita on kyllä aika paljon, koska maailmassa on niin paljon ihanuuksia, hihi. i'm so in love.

  p.s. onko vähän ristiriitasta, että just tuossa kirjotit, että et meinaa tehä ythään mitään vkl:na ja nyt tässä kommentoit, että meinaatki mennä mummon siskon tykö, hä. oleks vähän kaksmielinen ihminen, hee lol tajusiks kaksmielinen. höhö.
  terveisin hyvä ystäväsi Mari ;)

  VastaaPoista
 2. :D terve mari (kata, ida..?), kiitos kommentistasi.....se oli piristävä

  t. se oikeee

  VastaaPoista
 3. Se on kata! Voi ihania kuvia kun oikein kahdessa esiinnyn :-D Mie viime kesänä kehitin aika kasan ja se tuli vähän kalliiks, hehe. Niitä oli meinaan PALJON kun sinne seinälle halusin ja ne ainon albumikuvatki vielä. Mulla viikonloppuna töitäää kakkeli ja vielä kukun.

  VastaaPoista
 4. Mäkin haluaisin taas kehittää valokuvia :) Mmm, toivis nähdään pian, iksu

  VastaaPoista
 5. Ida: oho, mulla ei kyllä tullu kalliiks, oikein yllätyin! Jee työpäivä over. :)

  Reetta: Toivis, ikäväää<3 ja haluan kuulla kaiken ;)

  VastaaPoista
 6. En muista koska oisin viimeksi kuvia kehitellyt, mutta löysin tästä koneesta kuvan musta ja mun neljästä serkusta (jotka on siis sisaruksia keskenään). En yhtään tiedä miten se kuva on tälle koneelle ilmestynyt. Piti heti laittaa se kuva parin serkun sähköpostiin :D.

  VastaaPoista
 7. Ja se kuva oli siis ihan tosi vanha :D. Olin siinä alle kouluikänen.

  VastaaPoista