torstai 14. huhtikuuta 2011

Nyt kun olet siinä, jääthän vielä vähän

H: Torstai-ilta, viikon kohokohta. Yksi ja paras päivä koulua jäljellä viikosta, melkein koko viikko ohi ja vähän paljon ärsyyntymistä aiheuttava lastenkerhon ohjauskin taas takana. Tää viikko on ollut vähän henkisesti raskas mutta silti ihan ihana, oon nähny kavereita ja syöny karkkia kilokaupalla (hyi että!) ja kuunnella Fm Staticia. Eilen illalla mentiin sitten porukalla katsomaan Elliotsin Rakastettu-kevätesitystä ja aaaa se oli niin ihana!


Voi että. Pakko myöntää että kyyneleenkin tirautin ihan, se tanssi oli niin kaunista.

Enää muutama yö ja saan jäädä yksin kotiin! Onneks saan vähä seuraa hihi. Viikon suunnitelmissa hirvee kasa leffoja (listalla on liian monta PAKKO KATSOA..) rampit ja kaverit, Fm Static, Ben&Jerry, aurinko, päättömät ideat, pappa 75, kuvaussessio koululla..... ja paljon muuta mutten muista. Paras viikko kuitenkin ehkä tulossa. Nyt mun huoneessa on järkyttävä paperikasojen vallankumous meneillään, joten voisin alkaa vähän lajittelemaan noita hirviöitä, heippaaaa!

4 kommenttia:

 1. kyllä oli hieno esitys ja hienoja kuvia on tässä! :D

  VastaaPoista
 2. Voi apua miten ihania kuvia! Näyttää tosi upealta esitykseltä ihan vaan kuvien perusteella, voi olisinpa voinu nähä<3 Ja jee maailman parhaalle viikolle! Mitä leffoja teillä on PAKKO KATSOA listalla muunmuassa? Hassu sana. Muunmuassa. Muumuassa. Muumimaailma.

  VastaaPoista
 3. Arde: niin oli ja kiitoos! :--D

  aino: sinä söpöliini kiitos! voi niimpä olisitpa voinu nähä<3 no meillä on kaikkeja tosi idiootteja kuten hsm123 ja 17again(tehdään siitä perinne :--D) ja sitte the notebook koska mää en oo nähny sitä ikinä ja the last song ja ja sata muuta! oot hassu<3

  VastaaPoista
 4. :DD pakko sanoa että ootin vähä erilaisia leffoja ite tekstin perusteella.. haha 17 again :D

  VastaaPoista