tiistai 5. huhtikuuta 2011

Let's smile

H: Sehän on kevät, 12 astetta lämmintä! Tänään on muutenki ollut jotenkin tosi vapautunut olo kun sain 60 matikan rästitehtävää palautettua :---D Koeviikko puolessa välissä, mutta kyllä tästä selvitään ja viikonloppuna koittaa vapaus ja sitten ei ilolla ole rajoja! Huhti- ja toukokuussa tapahtuu muutenkin niin kivaa kaikenlaista jeeee!

Tänään ei ollut koetta eikä koulua, mutta kävin sitten reippaana tyttönä palauttamassa ne tehtävät ennen ajotuntia. Inssikin lähestyy yhyy! Sitten oli niin ihana ilma kun hengasin vaan hupparilla ja ei ollut yhtään kylmä ja fiilis oli niin katossa, että jäin ihan hyvillä mielin vähäksi aikaa kaupunkiin vaikka saksan kirjat ois kotona odottanu. Sitten käytiin Hannan kanssa vielä vähän kuvailemassa rampeillaaa! KEVÄT.


Ainiin joo, se mun "kuntoon kesäksi 2011" meni sen verran mönkään, että oon käyny lenkillä tasan kerran sen jälkeen ku sillon 3 viikkoa sitten sanoin että nyt käyn joka päivä :-----D mutta nyt alotan oikeasti kun se mun sitkeä yskäkin loppu vihdoin! Tai siis alotan heti koeviikon jälkeen..... he.

: Heidi

5 kommenttia:

 1. aivan ihania kuvia! jes nyt se oikee kevät on tullu♥ :-D

  VastaaPoista
 2. KEVÄT <3 (ja kesäkuntoonprojekti:D)

  VastaaPoista
 3. Iina: kiitos ihana! niiimpäääää<3
  Eeeva: jep :---D<3

  VastaaPoista
 4. siisssteejj kuvii! ja kevät joo:D

  VastaaPoista
 5. Artturi: jojojooo! kiitos :--D

  VastaaPoista