lauantai 2. huhtikuuta 2011

LAUANTAI

H: Aamu alkoi tällä kertaa armottomalla vaatekaapin siivouksella. Tuntuu, että mulla ei oo mitään vaatteita, mutta tuo vaatekaappi kyllä tulvii yli aika pahasti. No nyt sekin on siivottu, mutta varmasti se on taas ihan sekaisin heti maanantaina jo. Mutta näin koeviikollahan sitä on aina aikaa siivota ;---)


Eilen illalla sain ehkä maailman cooleimman synttärikortin! Se oli mun pituinen ja kokonen hehe :--D Se oli täynnä kaikkia kuvia, suurin osa kyllä jotain järkyttäviä seiskaluokalla otettua kuvia, niin hehkeitä....


 Kiiitos Antsu ;)

Älkää sitten naurako nuille kyyhkysille, ne oli ensimmäiset kyyhkyset mitä oon ikinä piirtäny :--D
Tämä viikonloppu onkin sitten pyhitetty kokeisiin lukemiselle ah voi ihanuutta! Oikeestaan mulla onkin hirveä motivaatio päällä, ehkä ekaa kertaa tän vuoden aikana... Nyt vetäsen ensin vähän pitsaa naamariin ja sitten alkaa se armoton lukeminen! Tsemppiä teille kaikille muillekin, joilla koulukirjat odottaa!


PS. Nämä karkit on ehkä MAAILMAN PARHAITA. Voisin syödä nuita sata kiloa, käykääpä ostamassa niitä vähän Makuunista hihi.

PPS. Mari tulee tänään JEEEE.

3 kommenttia:

  1. Mie meinasin tulla sanohmaan että VOU SIISTIT KYYHKYSET ja sitte jotain nauramispotaskaa sopertelit. Nuohan on tosi coolit hei!

    HALUAN NOITA KARKKEJA NAM TÄÄLLÄ EI OLE KUNNON KARKKEJA :(((

    VastaaPoista
  2. Inka: kiiitos :---)

    aino: ne on kyllä aika järkyttävät jos läheltä niitä tarkastelet :-----D mutta kiitos hahaha! NO ME LÄHETETÄÄN MARIN KAA SULLE KOHTA KUNNON KARKKEJA :)))

    VastaaPoista