maanantai 25. huhtikuuta 2011

Last train home

H: Tyypit tuli kotiin sieltä Italiasta viime yönä, ja sain runsain määrin kaikkea ihanaaaa hihi. Voisin vähän esitellä teille näitä rakkauteni kohteita!


Jee sain ton Marc Jacobsin ihanan hajuveden ja oon ihan rakastunu siihen :--) Olinki tosi kipeästi uuden hajuveden tarpeessa! Ja hei cmoon, voiko söpömpää pulloakaan löytää? Sitten tuosta ihme boxista löytyi aivan totaalisen hellyyttävä pyjama ja se on niin ihanan pehmeä ja kaikkee, etten haluais ottaa sitä päältä pois koskaan. Ja tietenki tobleronea hih.


Giorgio Armanin musta clutch, tykkään. Ja sitten tuollainen kiva pieni italia-laukku.


Ja sitten vielä nilkkakoru ja suurin määrin ihania karkkeja!
Olin vähän yllättynyt nuin suuresta määrästä kaikkee kivaa, kun en mitään kummallista edes pyytänyt. Mutta ei tuo mua ainakaan yhtään haittaa... :--D

Yyyyy loma loppuu, huomenna kouluuun buu. Jaksamista kaikille taas!

5 kommenttia:

 1. no lellari mitä kaikkea oot saanu huh huh!

  VastaaPoista
 2. Oi vähän ihania! Ja tuo Italia laukku olis ehkä täydellisin jos olis ihan hitusen isompi mutta aaa ihania kaikki! Miltä tuo hajuvesi tuoksuu? Hassua sanoa hajuvesi ko se tuoksuu. Tuoksuvesi.

  VastaaPoista
 3. viimmesen kuvan karkit oli ihan parhaita!

  VastaaPoista
 4. antsu: :---P lellari lol

  aino: niimpä, itekki toivoisin että se ois vähä isompi hhehe. Ite oot hassu kun aina pohdit kaikenlaista. Hyvälle se tuoksuu, en oo tarpeeksi tuoksutellu vielä että voisin analysoida sitä :---D hii

  Artturi: NIIN OLI ei oo enää :(

  VastaaPoista
 5. moi heidi ;-DD
  check: http://lifeisinsession-emmi.blogspot.com/

  ::D

  VastaaPoista