torstai 14. huhtikuuta 2011

Just like it happens when angels fly

M: Huomenta päivää! Tai siis huomenta huomenta! Kohta minä kiiruhdan äikkiä pikaisesti töihin, mutta sitä ennen, moikkaan teitä. Moi.


Oon rakastanut tämän viikon päiviä. Viime viikko oli aika omanlainen kauhea, mutta tästä tykkään. Aurinko paistaa ja kaikkea kivaakin on tullut tehtyä. Tottakai tyhmiäkin juttuja sattunut kohdalle. Yksi asia tässä maailmassa mistä en tykkää on se, että puuteri tippuu lattialle. Vitsin painovoima. Hirvee siivo. Huhhuh. Toinen on kindermunat.. Söin eilen taas yhden.. Ne on niiin hyviä ja hei yksi on aivan liian vähän ja sitten ärsyttää, kun se niin nopeaa aina loppuu. Sitten sitä haikeana rullailee sitä foliota ja kokoaa sitä ylläriä. Paitsi niitäkään nykyään ees tarvi koota, ku jotain kokonaisia koiria vaan sieltä tulee. Pyh sanon minä.


(Oho hahaha tätä postausta läpi lukiessani huomasin että, tässähän saattaa tapahtua hirveä väärinkäsitys. Meidän Nappi-koira ei ole kindermunasta. Se oli ihan sellainen muovinen ja pieni..valkonen)


Siinä parit vinkit. Pidä kiinni puuteristasi, jos sellainen on ja varaa aina vähintäänkin kaksi kindermunaa. Mutta nyt sinne työn ihmeelliseen maailmaan! Menispä päivä nopeaa. Niin ja Heidi postas illalla, niin huomatkaa se tosta alhaalta kans. Aurinkoa kaikkialle 

9 kommenttia:

 1. Huomenta :)

  Voi söpöys mikä koira! <3

  VastaaPoista
 2. heh näkeekö toi koira mitään ku sillä on tollaset emohiukset:D ja siistit värit tossa piirrostekstissä:D

  VastaaPoista
 3. IdA: hihi, nappi on aika :3

  Arde: Joooooooooooo ei se varmaan tolla hetkellä mutta mää laitoinki sille sellasen söpön tupsun :--D

  VastaaPoista
 4. ahahahah paras kuva napista :-D Ihana postaus, olen tismalleen samaa mieltä kindermunista :--( eihän niistä jää ku paha mieli. Teidän kello taitaa olla muuten vähän väärissä asetuksissa kun tuo väittää että tämä on lähetetty eilen illalla :-D Ihanan aikasin olet ollu liikkellä, itehän heräsin vasta puolen päivän jälkeen..

  VastaaPoista
 5. tää viikko on olut ihana ilmojen puolesta ja on tää ihan kiva ollut muutekin. heh, paitsi nyt oon kipee enkä uskalla syödä muuta kuin vesimelonia, mikä on aika pahaa tähän vuodenaikaan. ihana nappi!

  VastaaPoista
 6. Rakastan teän blogia teän postaukset on niin hellyyttäviä. Ja ihana nappi ja emohiukset, huppari ja Mari söpöys <3 IKÄVÄ KINDERMUNIA :((

  VastaaPoista
 7. Ida: naperoo :3 oho joo taitaa olla, vois jaksettua kokkeilla vaihtaa, vaikka joskus oon muka vaihtanukki sen :--D

  Reetta: VOI EII taas :<< paraneee, vesimelooni on just hyvää<3

  aino: aw kiitos<3 LÄHETTÄISIN mutta se särkyis..

  VastaaPoista
 8. haha nappi :D se on tyylikäs se ponnarisysteemiki.. ja tuli mielee että ehkä se kello on väärässä just siks ku oot joskus vaihtanu :DD

  VastaaPoista
 9. jep, nappi on sellanen muodin edelläkävijä :) he he eh eh, äläpäs nyt aliarvioi mun kellotaitoja

  VastaaPoista