perjantai 22. huhtikuuta 2011

In case of asteroid

M: Tein sellaisen siirtymäriitti jutun vai miksi niitä kutsutaankaan. Poltin mun koulukirjat!! Okei, vain yhden. Ja senkin kanssa oli vähän ongelmia, kun eihän se syttynyt oikein millään ja pelotti että naapurit soittaa suunnilleen poliisit. Pihalla siis oltiin. Mutta voi vitsit se oli kivaa.Pidettiin sitten leffailta. Katottiin Remember Me. Yyhyy oikeesti :--( Oon nähny sen kerran aikasemmin ja kummallaki kerralla se kyllä pysäytti hetkeksi. Tän leffan jälkeen puuhailtiin sen listan parissa, minkä heidi jo mainitsikin, hehe. Aikamoista.


Huominen menee junassa ja bussissa. Toivon salaa että vettä sataa. Ps. Te lukijat ootte ihania, ku aina kommentoitte ja tykkäilette ja ylipäätään luette. Kiitoss jokaiselle!

9 kommenttia:

 1. Teillä on aina niin ihania kuvia :--)

  VastaaPoista
 2. oi että tää teidän blogi on vaan niin ihana! :) Jos teillä on aikaa niin voisitte tsekata tän mun ja mun siskon blogin http://thenameisessi.blogspot.com/
  (:

  VastaaPoista
 3. Veera kiitos paljon!
  Ja essi mää kyllä seuraankin jo teitä ;)

  VastaaPoista
 4. Olette niin kauhniita! Ja mitä ihmettä onko muka vihreä ruoho jo vai onko tuo ihan tekoruohoa? Tuleeko Heidi Muonioon? Tulis jeejee! Nyt alan tekehmään omaa postaustani.. Heheheh.

  VastaaPoista
 5. en ymmärrä miten aina onnistutte kuvissa, ootte niin kauniita! söpö otsikko :--)

  VastaaPoista
 6. ooooiii vähä siisti tuo polttokuva :D

  VastaaPoista
 7. aino, tekoruohoa, harmi vaaaaan :--D mutta kiitos, itsekin olet kovin kaunis. Ei tule Heidi muonioon, miten sää nniin kokoajan aattelet? :D

  Reetta, hoho ollaan yhteensä otettu jotain miljoona kakstuhatta niin hyvä vaan että jotku onnistuu ;)

  Arde, tackkkkk

  VastaaPoista
 8. aa tää teijän blogi on niin paras :D tykkään!

  VastaaPoista