torstai 28. huhtikuuta 2011

Don't you know, you're beautiful

M: Menihän se läpi ja oikein kunnialla menikin! Kun lähdin kokeesta opettaja jo kyttäsi ovella. Vaihdettiin sitten pari sanaa ja sitten se vaan sano, että "No meni tää läpi vaikka jo näillä tiedoilla." vaikkei ollut koko koetta paljon katsonutkaan. Ah, niin helpottunu tunne. Mutta eipäs hengähdetä vielä ihan liikaa, onhan tässä vielä tuleva yö jännä, kun kaks kuvisjuttua huomiseksi. Ehkä se sitten olis lopullisesti ohi! Voi mua, ku pitää jättää kaikki viimetippaan.


Tuossa alemmassa kuvassa näkyy Tiia-siskolta saama iki-ihana oikee islantilainen villapaita. Se on kyllä aivan unelma. Sitten mun pitää joskus muistaa teille esitellää mun uus kangaskassi. Siitä en muka saanu kunnon kuvaa otettua, vaikka kuinka yritin.


Mutta nyt piirtelemään! (Katsoon gossip girliä..)
Ja varokaa, uutta banneria on mahdollisesti tulossa, tuo tuossa vain väliaikaisesti ;--)

4 kommenttia:

 1. Unohin sanoa tuosta bannerista, minusta se on just ihana! Mutta vaihtakaapas vaan sitte jos haluatte, haha :') Ja ihanin tuo villapaita, olen yrittäny ettiä täydellistä villaria täältä mutta ei vaan löydy :(

  VastaaPoista
 2. noniiiiii!! sinne meni se ärsyttävä koe :D ja banneri on just hieno :D

  VastaaPoista
 3. aino jooo jos saadaan aikaseksi :)

  Artturi,oooo onneks on ohi! hehe, joo saa nähä onko pitkään

  VastaaPoista
 4. Jos ei omat taidot riitä, niin islantilaisvillapaitoja voi ostaa esim: http://www.islandsgenserlian.com/ tai http://www.islandsull.se/ ja tiätty Islannista, mutta sieltä tilatessa pitää maksaa tullit.

  VastaaPoista