perjantai 8. huhtikuuta 2011

Because that could be reality to you and me

M: Tänään aion päästä haistelemaan ulkoilmaa ensimmäistä kertaa koko viikkoon. Ikkunasta näkyykiin jo, että räytsäältä vesi tippuu. Jes! Tämä viikko on siis sisältänyt pelkästään Harry Potter- elokuvia ja kurkkupastilleja. Onneksi Sofia tuli eilen hieman piristämään ja saatiin jopa jotain selkoa tulevasta reilistä. Nyt luvassa on töitä ja töitä. Mutta ihan kiva oikeasti päästä tekemäänkin jotain :--) Tässä on vähän näitä ostoksia. Kuvia itse matkalta saanetta joskus..
Ekassa kuvassa näkyy Penneyssistä ostamani T-paita, jota en meinannut aluksi edes ostaa, mutta nyt oon ihan rakastunut :') Joten hyvä että tuli mukaan! Hintaa oli vain...en muista. Adidaksen hupparin ostin JDstä. Tuo on niin maailman mukavin, että en ota sitä enää ikinä pois päältäni. No hyi.. Sitten vähän koruja ja huulirasvaa.
Havaitsin Heidin Lontoosta tuoman kangaskassin niin kätsyksi, että piti ostaa toinen kaveriksi. Cupcake koru oli vähän tuollainne nappaanpas tuon nyt tuosta, enkä varmaan koskaan tuu käyttämään :D Sormuksia taas metsästin koko loman ajan. Tuo toinen noista on vähän maaginen, kun olen hukannut sen varmaan 5 kertaa ja aina se löytyy. Viimeksi luulin jättäneeni sen junaan ja kun tulin kotiin se oli mun sängyllä............Sitten vähän kenkiii. Toiset korkkareista menee Heidille. 
Ja joo. Näiden kuvissa olevien juttujen lisäksi ostin vielä ainakin mustat farkut, jotain meikkejä, sukkia, vähän lisää koruja, joita en nyt löydä, yhden tummansinisen lirmu-paidan, vyön, toppeja ja TAKIN, josta kuva myöhemmin. Vähän myös tuliaisia. Ja nyt on IKÄVÄ. Irlantia ja Heidiä. Tossa vielä mun uus päiväkirja!
llä Mari

4 kommenttia:

 1. vähä teil on hauska toi banneri=D kiva blogi tämä:)

  http://part-of-me-paula.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oijoijoi nuo nudet korkkarit ja pinkki huppari jota en ees nähny kunnolla mutta silti on kuva siitä päässäni! Meinasin sanoa että oho ei ole cupcake ihan mitä aattelisin Marin ostavan ja site tuliki kommentti :---D Haha. Ihania ostoksiaaaaaa! Meinasin sanoa että haluan shoppaahmaan jonnekki siistiin paikhaan sitte olin että oho Forever21 ja Urban tuossa naapurissa.... Oot ihana!

  VastaaPoista
 3. hehe! näit sen mun päällä kyllä jo...... joo en löytäny Forever21 yhden yhtä asiaa. jumitin vaan yhen sormuksen sormeen ja tuli paniikki

  VastaaPoista