keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Åkerman

M: Maailman mukavinta eloa! Mua ihan laulattaa koko ajan ja oon soitellu kaikkea ihanaa pianolla taas pitkästä aikaa. Sitä se are arska teettää ♥ Sitten yhtäkkiä alko satamaan lunta silleeeeeeeeee öö, mutta se suli ja puro taas sanoi puli puli, onneksi. Ei oo nuo takatakatakatalvet ihan mun juttu.


Sitten kavereiden kans hengailu laulattaa myös :--) Ja kaikki hyvät laulut luonnollisesti. Rakastan sitä tunnetta, kun tuntuu ettei keksimälläkään keksi mitään aihetta huoleen. Mutta nyt keksin, hups. Joo älkää kokeilko. Jaajoo, eipä tässä. Olin vähän raikkaamman fbn proffakuvan tarpeessa, niin käytiin shoottaileen, lol.


Nähtävästi sanon nyt moikka, hyvää tätä päivää ja huomista kans. Ps. Tuo åkerman on sitten niinku jos menee lujaa niin pitää sanoa "joo heidi on tänään vissiin vähä åkerman" ok? Terveisin 'päristä'-sanaa inhoavat.

7 kommenttia:

 1. Ihana kevät <3 Ja olet niin ihana noissa kuvissa en voi käsittää! Jeejeje ramppi, olkaa ihan proita tämän viikon lopussa okei :---D

  VastaaPoista
 2. oot ihanaihanaihana. keväällä on vähän inhottavaa kun kaikkialla on vaan märkää (ainakin täällä, heh), mutta kesä tulee pian ja kärpäset.

  VastaaPoista
 3. aino: hehe en kyllä lupaa :--d oisit nähny mut sen kaa..

  Reetta: niinpä ihanaa kesä, ne kärpäset kyllä vois jäädä kuikkaan

  Sara: voi kiitos :))

  VastaaPoista
 4. ooooooooo ooooooo åååååkerman!!!

  VastaaPoista
 5. OOT IHAN SUPER KAUNIS!<3

  http://sannamaris.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Artturi: ooooooo

  Sanna-Mari: voi kiitos hurjana :)

  VastaaPoista