tiistai 22. maaliskuuta 2011

Toivotaan toivotaan toivotaan

M: Että moooi! Tuuleeko siellä ylhäällä ja alhaalla?! TÄÄLLÄ TUULEE! Mutta ei se haittaa, ku just kivaa, että ilma liikkuu. Tulispa tästä keväästä yhtä kiva, ku viime keväästä. Olispa huomennakin näin kiva ilma eikä satais lunta, niinku eilen. Sitä tuli ihan tuutista! Toivottavasti huomenna menee hyvin matikka niin, etten reputa sitä ja sitten vois harmittaa vähän. Vaikka toisaalta olen muutenki täällä ensi syksyyn. Vaikka toisaalta en mää sitä aio reputtaa.


Toivottavasti saan huomenna pakattua, koska ylihuomenna lähden reissuun, josta palaan vasta huhtikuun 3. päivä. Toivottavasti muistan mennä sitten 4. päivä autokouluunkin. Toivottavasti mua ei pelota niin paljon että päätänkin olla menemättä. Toivottavasti HEI KAIKILLA ON KIVAA. Harmittaa, että jätin appelsiinimehun pöydälle niin nyt ei ole kylmää mehua mitä juoda. Niin ja vielä yks juttu! Hävisin..

5 kommenttia:

 1. mari! olen hävinny jo kahesti nyt, tai oikeastaan useamminki, koska ensin ida luki sinun postauksen ja hävis ja reetta hävis ja nyt mie hävisin, ko luin ite sinun postauksen :< sie olet kunnon nettihäviäjä! mitä lie meinaakaan..

  p.s. DUBLINDUBLINDUBLINDUBLINDUBLIN

  VastaaPoista
 2. voi ei:--D mie en ees muistanu että hävisin tätä posausta kirjottaessani eli en ole hävinny aina ku olen nähny tämän, onneksi. mutta nyt koska työstin tätä asiaa pääsäni näin kauan häviän varmaan aina ku nään tän postauken tai ku aattelen tätä blogia tai ku nään tietokoneen tai ku herään aamulla. hävisin.

  p.s DUBLINDUBLIND EI KESTÄÄÄÄÄÄÄÄ

  VastaaPoista
 3. kohtakohtakohtakohtahävisinkohtakohtakohta.

  haha olinpas ovela(koala).

  olet superkaunis. huominen ja kaikki on ohi.

  VastaaPoista
 4. :-----) hävisin
  Kiitos <3 Olet myös. Huominen on tänään. Tänään on huomenna. Mutta huomenna on huominen, eilisen ylihuominen. Kaikki on ohi, nam!

  VastaaPoista