tiistai 8. maaliskuuta 2011

Somewhere far away

H&M: Kakka. Ei saatu millään tulia. Mutta kyllä se siitä sitten lähti ku vähän tungettiin sanomalehtiä ja niitä kiehisiä vuoleskeltiin oikein urakalla. Katsokaa vaikka.


Nappi on kanssa aika linssilude. Siinä sitten hyvin lämpeni varpaaat kun vähän alkoi palelemaankin siinä nuotiota sytytellessä.. Oltiin pakattu mukaan oikein eväätkin: kuumaa kaakaota, kokista, karkkia, eväsleipiä (joita kukaan ei syönyt) ja pilttiä! Ja kyllähän ne eväät ulkoilmassa maistuvat tosi hyville. Leiripaikkakin oli niin kaukana, että täytyihän sitä männe kelkalla. Oikeesti siis leiripaikka oli vieressä lammen jäällä, josta oliki sitte hyötyä ku tulitikut loppu hehe. Makkaraa syötiin suoraan makkarapuusta. 
Oli tosi kivaa vähän ulkoilla, eikä vain möllöttää sisällä koko elämää. Illalla suuntaamme suureen kuolemapulkkamäkeen, savusaunotaan ja ainakin syödään kalaa! Huomenna on Heidin synttärit, toivottavasti keksitään silloinkin jotain yhtä hauskaa tekemistä! Ainakin leivotaan suuri suklaakakku

1 kommentti:

  1. Ootte söpöimpiä <3 Ihanaa nähä teät yhessä ja onnellisina ja jeeee! Ikävä hurja on. Ja en onnittele Heidiä vielä koska ei ole vielä synttärit täällä. On minun synttärit vielä. Pah.

    VastaaPoista