sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Seventeen

H&M: Tästä ja eilisestä nyt tulee! On ollut ehkä noin paras viikonloppu maailmassa. Eilen siis herättiin aamulla, tai siis päivällä. Mentiin sitten kaupungin kautta sinne peliin.


Heidi sai synttärilahjaksi BodyShopin lahjakortin ja niin käytiinki hakemassa sieltä ihana kesäinen aurinkopuuteri! Metsästettiin Annille takkia ja syötiin heseä. Perus ihanaa. Aurinko paistoi ja elämä lauloi. Bussissa tullessa säikähdettiin hieman, kun bussi pysähty liikennevaloihin sillalla. Kun katsottiin ulos ikkunasta siinä sillan kaiteen toisella puolella oli joku poika. Oltiin ihan hädissään, että oikeastikko se aikoo hypätä. Ja niinhän se sitten hyppäsi! Siinä suunnilleen huudettiin että "SOITETAAN AMBLULANSSI". Kuitenki sitten jäätiin siihen seuraavalle pysäkille ja juostiin kyseiselle sillalle. Kyllä se tyyppi oli ihan hengissä, ilmeisesti joku parkouraaja :----D


Siis ootteko maistanu tuota purkkaa! Luultiin, että tuo pussi sisältäis kolmea eri makua, mutta ne kaikki oliki samassa purkkayksilössä. Eka ku purasee niin tulee lime, ku pureskelee sitä tovin niin se alkaa maistua kaktukselta ja lopuks mentholilta. Huudeltiin sitten vaan siellä kadulla kävellessä sinne jalis peliin. Infottiin vaan toisillemme aina kun maku vaihtu :--D Hei tää on niin kaktus!


Luultiin, että mentiin katsomaan vain tyttöjen peliä, mutta sitten siellä alkokin myös poikien peli, jee! Se oli ruotsin piirimaajoukkue vastaan suomen. Hyvin mielenkiintoista, aina tuuletettiin, kun ruotsalaiset sai maalin :D Mutta minkäs teet, ku oli niin ihania..


"Anni, oo sää siinä sillee, että otan muka susta kuvan."
Pelin jälkeen lähettiin kavereiden kanssa hengailemaan. Oli rentoo.


Eri tilanteesta nuo kuvat siis :---D Tänään oli taas toinen mahtis päivä. Surullisen siitä teki hyvästit Annille taas kerran. Juna-asemalta jatkettiinkin matkaa kahdestaan katsomaan taas samaisten joukkueiden toista ottelua. Hehe..


Päätettiin sitten kävellä kotiin, kun oli niin ihana ulkoilma. Nyt ollaan ihan poikki, tässä sängyllä makoillaan ja varmaan nukahdetaan kohta.. See you.


♥:Heidi&Mari

4 kommenttia:

 1. Voi että olette niin ihania :--D Kaktuksia ja jalkapalloilijoita aijaiaaa! Ihanaa että teillä on ollu kivinta<3 Tulee vähän ikävä näitä lueskellessa kyllä, mutta samalla suuri onnellisuus!

  VastaaPoista
 2. ää, en löytäny tuota purkkaa kaupasta!

  VastaaPoista
 3. idA: awski kiitos, itse olet! :-)

  aino: jalkapalloilijoita aijajajaj! meillä oli kivintä ja kivaa kun on kivaa! oot vähän ihana ku jaksat aina kommentoida<3

  Eeeva: ääää osta stokkalta!

  VastaaPoista