tiistai 15. maaliskuuta 2011

My tired heart is beating so slow

 M: Tällaista tänään! No ei nyt oikeesti. 1) En ole noin iloinen. 2) Mitä nuo kirjat on?
Joo siis mulla on psykan kirjotukset huomenna. Näkemykseni mukaan edellisenä päivänä ei kannata lukea...tai jaksa lukea. Tuossa ne siis nätisti pinossa ovat kirjat ja muistiinpanovälineet, mutta aion mää varmaan oikeesti sitten ne viimehetkenpanikoinnitkin suorittaa.
Ekassa kuvassa muutes muutes näkyy Heidin tuoma lontoopaita! Se on niin mukava että ollu hirmusessa tehokäytössä. Tehokäytössä on ollut myöskin kollarit, villasukat, villakaulahuivi, suttunuttura (tai se pompula siis) iPod, kännykkä, spotify, tyyny, peitto, läppäri, kaakaojauhe ja kaikki muut tuollaiset asiat, jotka viittaa siihen, että mua laiskottaa, eikä huvita. Kukaan (muut kuin kohtalontoverini<3) ei voi ymmärtää tämänhetkistä kaipuuta tulevaisuuteen. Aikakoneella muutaman päivän päähän, siihen, kun kaikki tämä ihmisolennon rääkkäys on ohi. Haluan tuntea sen stressaamattomuuden tunteen, sen ah niin ihanan. En oikeasti nykyään edes ole mitään stressaavaa tyyppiä, mutta tänään iski sellainen kunnon epätoivo. Iski syvälle sisimpääni. Eikä se lähde pois vaikka kuinka hengitän syvään ja menen rauhoittavalle kävelylle. Ei kai se auta, kun ottaa epätoivon tunne vastaan ja heittää sille hyvästit vasta sitten ensi viikon keksiviikkona, kun viimeisetkin kirjotukset ohi. Wish me luck.

4 kommenttia:

 1. toivotan sulle onnea jos sie toivotat mulle. Aikakone ois aika jees! Aa oispas jo ens viikko. Sitte se on OHI!!!

  VastaaPoista
 2. Nyt menee hyvä Ida-putki pilalle, sori. Mutta onnea! Tai ei onnea koska ei onnella läpi päästä joten sanon tietoa! Hyvin se menee Mari. Menet vaan sinne ja selität kaiken. Mutta tietenki voita koe.

  VastaaPoista
 3. Idat kiitos :> ja onnea sullekki, ida, meni kyllä jo, hehe! Mutta niinpä, ois ens viikko AAAAA<3

  Aino, hihi joo selittämistä se vähän oli :--d

  VastaaPoista