perjantai 4. maaliskuuta 2011

If it's love

H: Rakastan näitä aurinkoisia päiviä. Kevät on jo täällä, enkä voisi olla siitä yhtään onnellisempi. Tekee vaan mieli lähteä pomppimaan tuonne ulos aurinkolasit päässä ja nauttia vaan tosta auringosta. Onneks tänään alkoi hiihtoloma.Paitsi että en oo yhtään kertaa edes odottanut tätä. Nyt se vaan yhtäkkiä on ja en edes tarvis sitä nyt muuhun kuin jäätävän läksypinon tekemiseen. Odotin kai niin kovasti vain sitten sitä Lontoota, että hiihtoloma aivan vallan unohtui. Mutta jos mun suunnitelmat nyt menee putkeen, hiihtolomalla on tiedossa jotain aivan superihanaa ;) mun mielelle jotain tosi terveellistä ja helpottavaa ja lohduttavaa ja silleen. Ei mitään matkaa jonnekin Espanjan lämpöön, mutta en sitä nyt kaipaisikaan, vaan just tätä. Ja toivottavasti se toteutuu hihi.Tällä hetkellä yritän löytää jotain hiihtolomalauluja! Etsiä jotain uusia ihania lauluja, joista sitten myöhemmin tulee mieleen just tämä hiihtoloma. Ollaan Marin kanssa tehty semmonen soittolista, jossa on kaikki meidän muistolaulut. Sitä on aina ihana kuunnella ja tulee kaikki ihanat yhteiset muistot mieleen ja alkaa itkettämaan tai  sitten hypityttään ja tanssituttaan hirveenä :--D Joten haluaisin nyt löytää jotain tosi kivoja lauluja, että ehdotuksia peliin jos niitä on!

Pitkään aikaan mulla ei ole ollut tämmöstä rauhallista oloa. Joka päivä on jotenkin pitänyt olla niin ahkerana ja tehdä kaikkea (nii ihan kun oisin muka tehnyt jotakin) mutta nyt on onneks just semmonen lomalle-lähtö-olo! Paitsi että aion paiskia koko viikonlopun nyt hommia että voin sitten vähän huokaista viikolla. Ja mulla on ens viikon perjantaina myös teoriakoe! Jaiks mua vähän pelottaa se, kun en oo harjoitellut vielä yhtään. No hyvin se menee. Kaikki asiat aina järjestyy, onneks. Aina kun mulla on joku vähän pielessä niin ajattelen aina tuollalailla. Kaikki järjestyy, ei ehkä sillain kuin itse haluais, mutta jotenkin kuitenkin, jee :--)  Ja arvatkaa mitä! Kukahan täyttää 5 yön päästä 18!!!! JEEEEE!

Ihanaa hiihtolomaa niille joilla se nyt alko, ja voimia kouluun niille joilla hiihtis on jo takana! Mä alan tässä etsimään tässä nyt niitä lauluja, heipsan

2 kommenttia:

  1. kuuntele bruno mars: count on me, ja tajua se sanotus :)

    VastaaPoista
  2. Ehdotan The age of the understatementia by the last shadow puppets, sillä kuuntelen sitä itse juuri :-----) Oikeasti maailman hankalinta ehottaa kappaleita ko ei ikinä tiiä millasesta musiikista toiset tykkää! Ps. Ihanat punahuulet :)

    VastaaPoista