keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Anorakki, jossa on vetoketju

H: Ostin maanantaina jotain, mikä ei ainakaan yhtään helpota kevään kaipuuta. Kävelin ihan sattumalta R-collectionin oven ohi ja näin ikkunasta, kun joku oli just sovittamassa ihanan väristä takkia. Treffasin ensin Antsun ja mentiin sitten yhdessä käymään siellä. Mulla on kauan ollut mielessä, että voisin sieltä jonkun ihanan takin ostaa, mutta en nyt sillain ihan vakavasti ole harkinnut.Ja vihreänhän takin mää sieltä nappasin mukaan ja rakastan sitä ehkä maailman eniten. Se oli vielä alennuksessa puoleen hintaan jee! Selitin muuten Marille puhelimessa ihan innoissani että "OSTIN SEMMOSEN IHANAN ANORAKIN MISSÄ ON VETOKETJU". Mari vaan nauroi ja sanoi että anorakkihan on sellainen mitä käytetään marjametsässä kun poimitaan marjoja. Tuota mun takkia kutsutaan muka joksikin svetariksi, mutta ehei se kuvaa tuota yhtään hyvin :---D Mun mielestä se on ainakin anorakki, jossa on vetoketju. Ihan loogista!

Oon yskinyt koko viikon ja se on vienyt mun voimat ihan kokonaan. Kävin tänään koulussa vain parilla pakollisella tunnilla ja tulin sitte kotiin vähän paranteleen itseäni. Ois ihan jees parantua viikonlopuksi, kun lähden taas vähän isostelemaan :---) Nyt kyllä otan kaakaomukin kouraan ja sukellan peiton alle katsoon leffaa. Aurinkoista keskiviikkoa ihmiset

6 kommenttia:

 1. Anorakki vetoketjulla it is :D Ihana! Oi, leffa ois suunnitelmissa mullakin

  VastaaPoista
 2. aivan tosikivan näköne tuo takki! niin kevät!

  VastaaPoista
 3. Tottakai se on anorakki vetoketjulla! :-) Paitsi mulle kaikki r-collectionin takit on ihan vaa anorakkeja..

  Ja kits hyvästä ideasta, iteki nappaan kaakaomukin ja syöksyn kirjojen kans sohvalle!

  - EevaP

  VastaaPoista
 4. Marilla on vaan joku mummo kuva anorakeista :---D Kyllä mieki tuota parhaiten kuvaisin anorakiksi vetoketjulla, haha! Ja on muuten tosi kivan näkönen, sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
 5. Ida: jee niimpä, kiitsa!

  Eeeva: kevät just ;) kiitos!

  EevaP: joo anorakkejahan ne kaikki on :--D ole hyvä vain, toivottavasti oli nautinnollinen lukuhetki hahah :D

  aino: Niin sillä tuntu olevan :--D kiitsa ihana!

  VastaaPoista
 6. Mitäs mitäs täällä mulle nauretaan, ei edes selän takana vaan suoraa silmieni edessä. Nyt tulkaa joku ja sanokaa, että NIIN ONKI anorakki sellanen vaan niinku..erilainen ku tuo! (niinku tossa heidin edellisessä postauksessa :D)

  VastaaPoista