tiistai 29. maaliskuuta 2011

All the boys in your bus were looking us like "umm..what are you doing?""

H: Tervemenoa Marille vain sinne Irlantiin, toivottavasti sillä on kivaa!


Oli ehkä oikeasti vain noin siistein viikonloppu ikinä. Ups, nyt on jo tiistai ja muistelen vielä viikonloppua. No who cares, se on todellakin muistelemisen arvoinen! Sunnuntaina tehtiin Marin kanssa jotain tosi impulsiivistä(?) ja spontaania haha. Se oli hauskaa ja ihan sikajännittävää! Se on niiiin pitkä juttu, ettei sitä voi kirjoittaa (en sitä kyllä kirjottais muutenkaan), mutta sen voin kertoa, että sillä oli jotain tekemistä niiden jalkapallopelien ja pelaajien kanssa... :--D


Eilen oli kiva päivä. Hengattiin Marin kanssa kaupungissa, hoidettiin Marin viime hetken asioita, mutusteltiin Makuunin karkkeja ja käveltiin taas kaupungista kotiin, ettei Marin vaan tarvinnu maksaa kolmea euroa :---D Sitten kotona syötiin pannukakkua lattialla ja yritettiin saada aikaseksi mun äidinkielen esseitä, mutta kuten kuvitella saattaa, ei siitä mitään tullut.

Mulla on nälkä. Vois lähtä syömään. Ootte ihania

4 kommenttia:

 1. ai nami nuo laku näyttä täydellisen pehmeiltä ja namskuilta. kiitos kun herätitte karkinhimon :) ja uuh mitä unelmakuvia teistä. ihan hottiksia ootte kuten ne jalitsupelaajat ;)

  VastaaPoista
 2. Vaadin tietää mitä sponttaania teitte palloilijoihin liittyen :--D Vastaanpas febeviestiisi juurikin nyt ja uhkailen vähän!

  VastaaPoista
 3. Eikä, katoin että toi vika kuva oli ruisleipä :'DDD

  VastaaPoista
 4. Hanna: yeahhh hottiksia todellaki :--D naminami lakua haluan itekki mulla ei oo enää :(

  aino: tshihi oot hassu. uhkailusi tuotti tulosta!

  Katriina: hahah, se näyttää kyllä vähän hassulta! mutta aurinkopuuteri se kuitenki on :'DD

  VastaaPoista