maanantai 21. helmikuuta 2011

Trinnnnn kaikki madot kuoli..

H: Kouludatistelija Heidi täällä, hyvää huomenta. Tämä viikko onkin vaihteeksi sitten aivan tavallinen viikko, sanoi ruotsin opettaja. Istuin tuolillani ja aivoni huusivat halleluujaa, onneks mulla ei ole yhtään normaali viikko. En voisi olla iloisempi että pääsen täältä jäätävästä Oulusta hetkeksi pois.

Kuva Google
Vähän olen epäsivistynyt. Luulin että London Eye on vaan semmonen yksi kupla, joka nousee ylös ja laskee alas. Sehän onkin kokonainen maailmapyörä, jossa on monta kuplaa he he. Tänään lähdetään Antsun kanssa ostamaan lontoolaistuneelle ystävällemme ruisleipää, vihreää Jenkkiä ja sirkusaakkosia :---D Olis varmaan ihan järkevää ostaa myös elämäni ensimmäinen oma sateenvarjo, ihan kaiken varalta..

 Mun silmä kuolee ja ei ole yhtään kiva jos joudun lähtä lääkäriin. En halua nyt mitään typeriä vastoinkäymisiä estämään meidän matkaa. No, pitää varautua kaikkeen. Myös siihen että junat on sata vuotta myöhässä ja ei osatakaan mennä Tampereella oikealla bussilla lentokentälle ja ja ja.  Ja kun kaksi "etevää kartanlukijaa" ei selviä edes Helsingissä (todettu on) niin mitenhän tuo onnistuu sitten Lontoossa. Jännittääkö niin jännittää. On myös hyvä ottaa huomioon se seikka, että ei päästä perille ollenkaan :---D

Nyt taidan palata Ruotsin ihmeelliseen maailmaan. Ha en bra dag! :---)

3 kommenttia:

 1. Me niin päästään perille mut en tiiä missä ajassa :D iha mielettömät jännitykset! SIISTIÄ!

  VastaaPoista
 2. onko tolla blondilla blogii?

  VastaaPoista
 3. Antsu: hehe niimpä. HUI!
  ano: se on mun sisko ja ei sillä oo :>

  VastaaPoista