torstai 24. helmikuuta 2011

tilttaaks sä usein täällä?

M: Halusin vain tulla kertomaan teille, että samaistun tuohon vauvaan. Oikeastaan se on juurikin kuin minä lukulomallani. Tuo ylempi kuvakin on minä lukulomallani.Toki nämä kaksi kuvaa ei ole kronologisessa järjestyksessä sillä ensiksi tilttasin ja sitten vasta menin ulos. Ja äskeisestä lauseesta sai sen kuvan, kuin tämä tilttaaminen olisi tapahtunut vain tuon ainoan kerran. Wrong again!
Älkää myöskään käsittäkö väärin, sillä nautin tästä oikein! On ihanaa, kun tietää, että ainakin vielä tässä vaiheessa on aikaa ja saa lukea ilman hirveää paniikkia. Eilinenkin oli huippu, kun Kata tuli aamuvarhain meille ja tehtiin yhdessä taas läjä amerikkalaisia pannareita. Ne maistu niin hyville, mutta söin vaan yhden siinä ja sitte lähdettiin muille maille ja illalla, kun tulin kotiin pannareiden toivossa niin eiköhän ollut lautanen tyhjä :--D No mutta hyvä, että meni kaupaksi. Tänään ajattelin vielä tiltata pari kertaa ja syödä pitsaa. Noiden kahden ei ainakaan pitäsi tuottaa sen suurempia ongelmia. Moikka!

6 kommenttia:

 1. Meikkaaks kotona lukulomalla? :D
  Mutta ihana kuva!

  VastaaPoista
 2. Oho tuohon tuli Hans-Henrik, mutta se olin kyllä minä, TIIA

  VastaaPoista
 3. No joo vaikka kuinka monesti. Aina pitää pedata sänky ja laittaa kunnon vaatteet päälle ym. että voi lukea, ku muuten ei päivä käynnisty ja sitte ei tee mitään :D

  VastaaPoista
 4. oi anteeksi kun kommentoin mutta oot niin kaunis että pahaa tekee kun itken ikävään täällä lontoossa.

  VastaaPoista
 5. Oot ihana marimuru ♡♡ xx linkku

  VastaaPoista
 6. Heidi, tuu pois sieltä! <3
  Linkku, Linkku :---D ihana nimi sulla, ihana linkku <3

  VastaaPoista