tiistai 1. helmikuuta 2011

Niin katoavaa on voimat ihmisen

H:Onneksi asiat on aina paremmin aamulla kuin illalla. Eilen oli ihan hirvee päivä, tuntui että kaikki kaatuu niskaan. Koeviikkohan tässä juuri alkoi. Kokeisiin luku, 6 esseetä, Lontoon lippujen osto ja Ahvenanmaa-asiat ja sen lisäksi kaikki typerät muut ajatukset olivat mielen päällä. Mulla on varmasti joku ylirasitus, vaikka koeviikko ei ole kunnolla vielä edes pyörähtänyt käyntiin! Mutta nyt aamulla kaikki oli paremmin, jes. Tai no ei paremmin, mutta ei niin mielessä.


Saatiin vihdoin liput ostettua, joten tämä tyttö suuntaa lontooseen 3 viikon päästä! Jeee, oon tosi innoissaan, mutta oikeesti mua pelottaa vähän :--D Lähdetään kahdestaan Antsun kanssa sinne seikkailemaan, ja ei vaan ole mitenkään mahdollista, että selvittäisiin siellä ilman joitakin vastoinkäymisiä tai odottamattomia käänteitä. Pelottaa jo mennä lentokentällekin, että selvitäänköhän sinne koneeseen ollenkaan. Mutta jännää siitä varmasti tulee! Tässä vielä jotain randomkuvia viime päiviltä :---)

Oi ja kuinka rakastankaan nuita housuja, onneks en palauttanu! Ja niin tänään kun tulin koulusta jo tosi aikaisin, aurinko paistoi ja linnut lauloiii, kyllä se kevät sieltä tuleeee! :---) Nyt lähden väkertämään jotain konserttianalyysiä, moro.

4 kommenttia:

 1. aaa vitsit miten ihana kuva toi alimmainen :----)

  VastaaPoista
 2. Reetta: hihi kiitos :---)

  Eeva: säkin.

  VastaaPoista
 3. hahaaa! parempaa reissua ei voi ees odottaa! seikkailua mahan täydeltä!

  VastaaPoista