maanantai 28. helmikuuta 2011

Mind the gap

H: Täällä sitä ollaan taas, turvallisesti Suomessa! Reissu oli niiin mahtava ja kaikin puolin onnistunut. Olokin tuntui kovin aikuistuneelta kun osattiin hoitaa kaikki hommat ite ;)

Keskiviikkona saavuttiin hotellille Suomen aikaan noin yhdeltä ja nukahdettiin heti raskaan matkustuspäivän jälkeen. Sitten torstaina aamulla lähdettiin suunnistamaan Liverpool Streetille, jossa nähtiin Martta, meidän ihana kaveri joka on nyt siellä aupairina. Voi että oli ikävä! Ne kolme päivää me sitten viiletettiinkin eri paikoissa aamuyhdeksästä ihan iltaan asti, ja joka ilta kuoltiin heti sänkyyn, kun jalat oli niin halki poikki pinossa. Takaisin matkustamista olikin sitte yhteensä 15h kaikkine taukoineen. Välissä nukuttiin vain hotellilla 3½ h yöunet ja paluumatka tuntui maailman pisimmältä! Oli niin ihana päästä vihdoin kotiin. Mutta tuonne Lontooseen on kyllä joskus vielä päästävä takas. Ehdottomasti, oli se niin paras paikka ♥ 
Tämä oli nyt vain tämmönen tyhmä postaus. Laitan myöhemmin kasan kuvia, ja voisin tehdä myös ostospostauksen jos kiinnostaa? Rahaahan kului siellä ihan kiitettävästi ;) Voisin nyt lätkäistä tähän yhden videon, tämmönen random tilanne vain. Maailman ihanin katusoittaja oli tuo ja seisottiin ja kuunneltiin sitä varmaan puoli tuntia. Ihanat selostuksetkin taustalla he he.

3 kommenttia:

 1. Vooi tuo katusoittaja on niin ihana! Meen heti ostaan sen levyn tolta. Ja nauran tuolle taustaselostukselle:D
  -Martta

  VastaaPoista
 2. ja saalis on iha mieletön! aivan loistavaa, aivan loistavaa! :D rakkaus tuo soittaja ukko!
  -antsu

  VastaaPoista
 3. hahah ootte hassujaaa :--D ja martta juokse jo ennen ku ne levyt viedään käsistä haha ;)

  VastaaPoista