keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kävisipä pian tuulemaan

M: Just nyt haluaisin olla Oulussa. Mahdollisimman kaukana kaikesta tästä ärsytyksestä, jonka tuo laitos tuolla vähän matkan päässä aiheuttaa. Onneksi se laitos on kohta historiaa elämässäni, mutta nyt sillä näköjään on vähän vaikeaa. Sillä tulee varmaan niin ikävä minua, että pitää nyt vähän suututtaa. Että on sitten helpompi päästää irti minusta. Koulu, kyllä mullakin tulee sinua ikävä, mutta mentäiskö sovussa tästä eteenpäin. Huomenna on vielä kaiken päälle matikan preli. Arvatkaa osaanko. Oikein. Eli en. En sitten yhtään mitään. 
Tuuli tuule sinne missä muruseni on. Leiki hetki sen katolla. Riepottele sitä vähän sen verran, että huominen preli perutaan. Kerro sille, sitä inhoan.
Onneksi sain ainolta lahjaksi tämmöisen kirjan jota voin sitten tuhota aina ku ärsyttää ja vähän muulloinkin
 Mutta ainiin. Tässähän on niin angry, että unohtaa kertoa parhaat asiat! Kun mainitsin siitä Oulusta, että kun siellä olisi niin kivaa ja laitos olis kaukana...pääsen sinne! Menen Ouluun heti kun perjantai koittaa ja sitten on tämä tyttö maailman iloisin! Ja siksipä on luvassa myös yhteispostausta ;---) pysy siis kanavalla!

4 kommenttia:

 1. kanavalla olen ja pysyn! ja pahoittelen ko en ole jaksanu kommentoida. Haluan jo sinne Ouluun, kakka patikan preli joka menee niin penkin alle että menee kohta ennemmin maan alle.

  VastaaPoista
 2. Voi tunteemme ovat siis samanlaiset tätä oi niin ihanaa laitosta kohtaan. Olisipa jo ensiviikon torstai, eikä tarvitsisi enään herätä kouluun.

  VastaaPoista
 3. Olen niin onnellinen että lahjani on päässy oikeaan käythöön! Tiesin että oli hyvä idea ostaa se ;) Voi kulta, kohta se on kaikki ohi ja mietit että HUHHUIJAA OMPA NYT HYVÄ OLLA.

  VastaaPoista
 4. anteeksi siis korjaan: olisipa kahden viikon päässä oleva torstai.

  VastaaPoista