tiistai 22. helmikuuta 2011

Hyvää iltaa ja päivää

M: Moikka kaikki kivat! Eilen oli kiva ilta ja tänään on kiva päivä. Eilen illalla olin jo ihan nukkumaan menossa, ku sitten käänsin kylkeä ikkunaan päin niin sielläpä leiskahti. Juoksasin sitten pihalle niin aivan upeat revontulet taivaalla. Tuntu että ilmakehä räjähtää. Siinä aina miettii miten kaunis onkaan maailma. Mutta enpä ottanu kuvia, lälääl. Ois pitäny. Näkikö kukaan muu täällä päin asuva niitä?Tänään sitte heräsinki aika aikaisin ja taas löytyy taivaalta jotain kivaa nimittäin aurinko! 
Aamulla sain tehtyä itselleni jonkun näköisen lukusuunnitelman. Se on nyt vähän mitä on, mutta ainakin nyt tähän mennessä oon pysyny siinä. Hyvä minä! Mulla on kuitenkin jotain pahoja keskittymisvaikeuksia, ku aina alkaa ajattelemaan kaikkea kivaa siinä lukiessa ja kohta sitä onki face siinä bookissa. Tekis niin hurjana jo mieli vaikka reilille tai Irlantiin. Tai ihan minne vaan! Esim. tää meidän Heidi on ihan reilu, kun sinne Lontooseen nyt lähtee. Saa kyllä luvan ottaa paljon kuvia meidänki iloksi, eikö niin?  Mutta eiköhän tää rytmi tästä löydy ja lukeminenki ala sujumaan. Kivaa torstaita kaikille //EDIT tiistaita..?
.......Tai vaikka Pariisiin...... 

4 kommenttia:

 1. no lol meillä ei ainakaan näkyny ko pilviä ja pari hassua tähteä silloin :< Ja minun lukusuunnitelma on olematon ja en ole vielä toteuttanu edes sitä. hehehe.

  VastaaPoista
 2. Voi ei, olisin halunnu nähä ne revontulet =( mutta koska olen kipeänä, en ole edes vilkassu ulos päin..

  -Mawi

  ps. tykkään tästä blogista :><3

  VastaaPoista
 3. Taalla kaikki menee ihan sekasin ko kerron etta joo meillahan on Laplandiassa kunnon revontulia aina valilla. Ja joo reilille kiitos <3 Haluan Lontoosheen ja Italiaan ja Belgiaan ja kaikkialle jo!

  VastaaPoista
 4. ida ja mari voi ei : < ne oli tosi hienot, mutta eiköhän niitä tule vielä ja sitten kaikki pihalle niskat väännöksiin ja katse taivaalle! Ja kiitos mawiii! :--)

  aino, niii on se vähän hurja varmaan aatella, jos ei oo ite koskaan nähny.jA JOOOOO kaikkialle jo jOOO!

  VastaaPoista