perjantai 18. helmikuuta 2011

Buenas tardesta vaan, meil on täs vähä LETS GO- meininki!

M: On meillä parhaat abit, nuo abit Muonion, kun abit lähtee koulusta on suru suunnaton! Kas näin tippuu kyynel ja itku tulee näin, kas näin tippuu kyynel ja itku tulee näin...Penkkarit siis ohitse ja hyvältä tuntuu! Tuntuis varmaan vielä paremmalta jos tajuais, että oikeesti se koulu on nyt ohi, mutta siinä menee varmaan vähän aikaa. Aamulla pakkasmittari näytti jotain -38, mutta sitten, kun sinne auton lavalle vihdoin pääsi, niin ei siinä paljon kylmyyttä ehtinyt ajattelemaan. Oli tosi hauskaa vain pomppia ja huutaa ja laulaa ja heitellä karkkeja ja iloita siellä! Ja vähän myös vinguttaa sitä sireeniä myös ;---)
Penkkareiden jälkeen tultiin tyttöporukalla rentoutumaan tänne möksälle. On ollut ihan huippumahtavaarentoa. Eilinen oli tosi paljon nukkumista. Onhan sitä nyt vähän väsynyt kolmentoista kouluvuoden jälkeen..Tänään sitten ollaan katsottu leffoja ja pompittu ulkona ja muuta kivaa.
Niinhän sitä sanotaan, tästä se opiskelu oikeasti vasta alkaa.Tämän viikonlopun ainakin aion nyt ottaa aika iisisti, mutta sitten täytyy kai alottaa loman sijaan lukuloma. Kyllähän niiden kirjotusten eteen oikeasti pitää tehdä töitä, ei siitä mihinkään pääse.Vaikka ihan hirveästi nyt ei jaksais innostaa.
tosi kauniina
Jatketaan nyt täällä hyvän musiikin ja jätskin parissa! mo

4 kommenttia:

 1. Voi olisinpa voinu olla siella teita kannustamassa ja potkimassa ja karkkia saamassa <3 Olette kaikki niin ihania ja rakhaita!

  VastaaPoista
 2. mua surutti kun mr. mallorca tipahti kärryiltä.

  VastaaPoista
 3. aino voi olisitpa ollu :--) niinpä reetta, sniif!

  VastaaPoista
 4. ei huvita alkaa lukemaan. yhyy matikka. yhyy tulevaisuus.

  VastaaPoista