sunnuntai 6. helmikuuta 2011

boom clap boomdeeclapdeeclap


H&M: Siinä muutamisen kuvaa viikonlopusta. Nyt on oikein luksus olo, kun Mari saa täällä olla vielä yli päivän pidempään, kun normaalina Oulu-viikonloppureissulla! Perjantaina oli huippua hengailua ja eilinen meni kaupunkihoodeilla. Marille löydettiin kengät muka. Ei oikein jaksettu juosta enää ympäriinsä niin otettiin sitten jotkut vaan. Käytiin megazonessa, syömässä (pariki kertaa) ja leffassa hoodipellejen kaa! Leffa oli The Tourist. Se oli kyllä vähän seko, mutta oikeestaan ihan hyvä näin jälkeenpäin kun ajattelee ja tajuaa :--D Heidi kilju. Viimeset kuvat on tältä päivältä. Meidän private-valokuvaaja, Hanna tuli ja mentiin jäätymään tonne tuuleen. Nyt on tiedossa vielä jotain löysäilyä ja huomenna Heidi lähtee reippaasti kouluun ja Mari tulee mukaan vähän facebookkailemaan. Iltapäivällä pitää varman taas sanoa heippa :< Ei haluais. Rauhallista koeviikkoa, lukekaa ihmiset

3 kommenttia:

  1. Olen niin onnellinen että teillä on niin onnellinen meno siellä <3 Olette ihania! Ja onko Heidin sininen villapaita joku maailman vanhin mummon kutoma? Koska jos on niin itken koska se on ihanin <3 Hahah.

    VastaaPoista
  2. sinäkin olet ihanannananana ja mekin ollaan onnellisia jejej, ei tosin enää kun mari lähti jo pois. Maailman vanhin äitin villapusero KYLLÄ. tippuuko kyyneliä :))))

    VastaaPoista
  3. söpö toi sininen villapaita (:

    VastaaPoista