sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sleep all day

M: Nyt on sunnuntai, joka meinaa viikon viimeistä päivää. Se mua järkyttää. Mutta huomenna on uusi viikko ja uudet kujeet ja uudet prelit ja uudet kokeet... Olen nyt kuluneena viikkoa ollut vähän ehkä jo liiankin laiska tuon koulun suhteen, joka ei olisi ehkä ihan suositeltavaa tässä vaiheessa. Kuumeessa hengasin kotona kolme iltaa ja loput illat sitten hengasin terveenä, tekemättä silloinkaan mitään kovin aivoja haastavaa. Paitsi eilen, kun muka pidettiin Katan kanssa "matikkapäivä". Kyllä me oikeastikkin jotain saatiin aikaan, mutta päätin tsempata tämän seuraavan viikon ihan tosissani. Lupaan! 
Kun tuolta Oulun reissulta selvisin kotiin niin täällä kotona odottelikin kiva ylläri, H&Mn paketti. En saanut niitä oikeastaan availtua ja kokeiltua, kun vasta tänä aamuna. (mitä sanoinkaan tästä viikosta..he he..) Kuvassa näkyvästä kauluspaidasta tykkäsin kovin! Tilasin siihen kaveriksi myös ruskean vyön, mutta hööämmän tuntien ei ollut yllätys ettei koko tilaus saapunut heti. No, löin siihen sitten tuollaisen vanhan vyön.
Anyways, ois ehkä sittenki aika alkaa toteuttamaan sitä ensviikon lupausta jo tänään. Rentouttavaa sunnuntaita teillekki!

3 kommenttia:

  1. Kaunis kaunis kaunis jee! Mitä muuta tuli paketissa ko paita ja myöhemmin on vyö tuleva? Onnea preleihin ja kokeishiin ja kaikheen olen henkisesti mukana kuin porkkana <3

    VastaaPoista
  2. tuliii laukku ja toppi ja on ehkä tulossa muutakin en muista :--D
    kiitos, sitä tarvitaan, hyyy!

    VastaaPoista