maanantai 10. tammikuuta 2011

This is us

Hei vaan ja moi! Päätettiinpäs pistää blogi pystyyn ja tässä sitä ollaan ja jännä katsoa mikä sotku tästä tulee. Kerrotaan kohta vähän lisää toisistamme, mutta blogista sen verran, että kaks meitä on kirjottelemassa ja kirjotetaan sekä yhteispostauksia ja sitte omia. Asutaan noin 400 km päästä toisistamme niin ne yhteispostaukset saattaaki olla sitte vähän harvinaisempaa herkkua! :---D
Toisemme me ollaan tunnettu vuodesta 2008 ja siitä lähtien ollaanki oltu varsinainen parivaljakko, heh heh. Aloitetaanpas nyt sitten Heidistä!

M: Eli tässä on meidän oma heartbreaker, Heidi! Varoituksen sanana, että varmaan, jos et ole jo, niin tulet häneen rakastumaan, eli omalla vastuulla sitten lueskelet tätä blogia. Heidi on vielä hetken sweet seventeen (eli juuri siinä ihmiselämän kauneimmassa iässä, kuten saatatte yllä olevasta kuvasta nähdäkkin) mutta kohta ajokorttia sun muuta pukkaa. Heidi asuu Oulussa ja käy koulussa ja.. no ei paljasteta nyt kaikkea heti. Tässä siis on yks parhaista ystävistäni ja hän on vallan ihana.

H: Tässä sitten on Mari, mulle yks maapallon tärkeimmistä ihmisistä. Tuommoinen hurmuri, joka valloittaa jokaisen sydämen vain hymyilemällä. Kuten ylläolevasta tekstistä voitte huomata, Mari on erittäin vitsikäs tyttö. Hän asustaa 394 km päässä minusta ja on aloittanut koulun vuoden aikasemmin, eli kun minä istun vielä koulupenkillä nii tää tyttö matkaa maailman meriä ylioppilaslakki päässä! Aina kun Marin kanssa viettää aikaa, niin ei voi olla tylsää. Marille nimittäin sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, joten seikkailuilta ei koskaan vältytä ;)


Nyt siis tiedätte meidät noin suurinpiirtein ja varmasti tuutte vielä lisää tietämään. Hope you enjoy it! :--)
P.S Bannerista suurkiitos Idalle!

7 kommenttia:

 1. Ihanaa että oootte alottanu yhteisen blogin, jota voin sitte lukea ja pölliä kaikki ihanat vaate ja kaikki vinkit. Hahha :D varmasti saatte paljon lukioita ku ootte tommosia kaunottaria ja kaiken lisäks vielä tommosia aitoja ja rempseitä maailmanvallottajia/heartbreakereitä :) Blogggaus intoa roppakaupalla nii saadaan paljon luettavaa ! :)

  VastaaPoista
 2. hei kivakiva tämmönen blogi! jännään jo nyt mitä kaikkia kivaa tänne tulee :D

  VastaaPoista
 3. jee oon niin mielissäni ku aloitte kirjottaan tätä teijän blogia! hihi ihania tyttöjä ootte :)

  VastaaPoista
 4. Nonnni, nyt tää kauan odotettu blogi on sitte avattu!:D jänskättää nähä mitä alatte tänne kirjotteleen

  VastaaPoista
 5. Jjejejee postauksia pian lisääää

  VastaaPoista
 6. Hehe, kiva ku kaikki on noin innoissaan :--D meki ollaan eikä mekään oikein tiedetä mitä tuleman pitää, mutta se nähdään! Kiitoss, itsekin olette ihania. :--)

  VastaaPoista
 7. Tuleeko vähän olehmaan lempiblogini ikinä ko kaks aika lemppari-ihmistä kirjottelee sitä < 3 Jeeeee!

  VastaaPoista