maanantai 17. tammikuuta 2011

Don't worry, be happy ending

 H: Elämä on kivaa. Okei 5 sekuntia sitten se oli ihan hirveää, mutta hupsista vain kuinka juttelu kaukaiselle kaverille skypessä saa heti paremmalle mielelle. Mua ei nimittäin oteta mukaan Milanon reissuun. Onko reilua?! No on, koska mulla on yks toinenki matka tässä suunnitteilla mutta silti yhyy. Onneksi keksittiin Marin kanssa hyvä idea, että se voi tulla sitte meille asumaan viikoksi, kun talo on tyhjä ja Marilla lomaa. Siksi olen taas hyvillä mielin hihi.


Viikonloppu oli ja meni. Laahustin vain kotona järkyttävän näkösenä ja raapustin koulutehtäviä (niin varmaan). Onneksi arkeen oli pehmeä lasku kun koulukin alkoi vasta myöhään ja ehdin jopa kihartaa hiukset ja näytin taas hieman enemmän ihmiseltä.

Huomenna autokoulu. Mää niin vihaan sitä. Mutta ei se haittaa, kunhan räpiköin nämä 4 päivää vielä läpi (tai siis 3 koska perjantaita ei voi laskee päiväksi koska sillon on jo hymy pyllyssä) niin sitten on ihana viikonloppu tiedossa jeeeee. Mari tullee tänne ja saahaan varmaan jotain yhteispostaustakin aikaseksi ;)


Nyt nukkumaan. Tai tekeen läksyjä. Tai jotain muuta yhtä ihanaa.
Ciao, Heidi

4 kommenttia:

 1. Oi, että toi sun otsikko sai hyvälle tuulelle, kun mieleen tuli lauantai-illan Putous :D Tosi kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. aaa miten ihana paita sulla on! ja omnon alkoi tekeen mieli kaakaoo <3

  VastaaPoista
 3. Marilla on kyllä sellanen piristämisen kyky! Ja autokoulu on kakkkaaaa, onneks se on mulla jo ohi.

  VastaaPoista
 4. Noora: joo pitihän se laittaa otsikoksi kun sitä muistelin ja nauratti vaan :--D kiitos kauheesti! :)

  Reetta: kiiiiiitos tykkään kovin itsekkin :---) juo kaakaota omnom

  Ida: Marilla on! paitsi se skypettäjä ei nyt ollu mari mutta mitäs tuosta mari vaikutti hyvään olooni silti hahah ;) no mulla ei oo ikinä ohi arghh :(

  VastaaPoista